Econosofia, cu sprijinul Institutului de Studii Populare va invita joi, 13 mai 2010 la dezbaterea „Perspectivele dezvoltarii economiei romanesti pana in 2015”, ce va avea loc in sediul ISP din strada Alecu Russo nr. 13-19, ap. 3.

Dezbaterea va fi moderata de domnul Radu Soviani (The Money Channel), iar in cadrul ei vor lua parte domnii Lucian Croitoru (BNR), Theodor Stolojan (membru al Parlamentului European), Niels Schnecker (consultant) si Dorin Mantescu (Ministerul de Finante).

Inca de la aderarea la Uniunea Europeana, Romania si-a asumat un angajament nu numai foarte important, ci si si foarte ambitios – aderarea la Uniunea Monetara. Avand ca target anul 2015, pana de curand autoritatile pareau convinse ca vor reusi sa isi indeplineasca la timp scopul. Criza recenta din Grecia, care a scos la lumina problemele Uniunii Europene si a dezvaluit atat slabiciunile monedei unice, cat si problemele economice din Romania si necesitatea de a apela la FMI pentru ajutor, vor avea insa repercursiuni asupra adoptarii monedei unice, si a dezvoltarii economiei in urmatorii ani. Aceasta dezbatere are ca scop crearea unui spatiu de dialog in care specialisti atat din domeniul public, cat si din domeniul privat vor incerca sa identifice cursul pe care economia romaneasca il va avea in urmatorii ani.

Program:

11.30 – 12.00 : Sosirea invitatilor;

12.00 – 13.30 : Desfasurarea dezbaterii.

Pentru participare, va rugam completati formularul de inscriere.

Va stam la dispozitie pe adresa contact@econosofia.org pentru intrebari, detalii, nelamuriri.

Reclame