Au pornit motoarele Economics through a Macrofying Glass Summer School în Econosofia.

Prima noastră școală de vară pentru studenții pasionați de macroeconomie și politici publice, Economics through a Macrofying Glass (sau EMG, cum îi zicem noi) se va desfășura anul acesta în București.

Pe cine aducem? Lajos Bokros, Phd, fost director la Banca Mondială, care va ține în fiecare zi seminarii de macroeconomie, Francois Rantura, de la Banca Mondială, Tony Lybek și Anca Paliu Dragu de la FMI, Valentin Lazea, Mugur Tolici, Lucian Croitoru de la BNR, Matei Paun de la Bac Investment și mulți, mulți alții.

Ce discutăm? Noua ordine economică mondială, adică cine va ieși învingător după criza mondială: Estul sau Vestul? Și ca să demonstrăm că am învățat ceva în astea 10 zile, vom scrie o lucrare de cercetare în engleză despre sus-numita temă și o vom publica într-un jurnal academic.

Și dacă încă nu te-ai convins că EMG trebuie pusă pe lista ta de to-do din vara asta, te invităm la primăvară (în mai, mai precis) la o conferință de o zi cu 3 dintre invitații EMG, ca să auzi o miime din ce-om discuta la vară.

Intră pe siteul proiectului, www.emg.econosofia.org pentru detalii și subscrie la newsletter ca să nu pierzi nicio informație.

Reclame