Asa cum ai aflat odata cu inceperea programului „Discover the UN.”, in perioada 7-11 decembrie te invitam sa participi la primul proiect ce are ca tema centrala asistenta pentru dezvoltare, ODA School, bineinteles sub marca Econosofia.

Vei avea parte de 5 seri de seminarii, workshopuri, proiectii de film si discutii cu profesionisti in asistenta pentru dezvoltare de la PNUD (Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare), MAE (Ministerul Afacerilor Externe) si FOND (Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din Romania). Alaturi de acestia vei afla tot ceea ce implica ODA, iar cunostintele dobandite le vei pune in practica rezolvand studii de caz alaturi de alti studenti cu interese interdisciplinare. Studiile de caz vor avea in vedere tarile in care Romania a inceput sa ofere asistenta – Serbia, Republica Moldova si Georgia, si vor fi prezentate in data de 14 decembrie.

Cum aplici? AICI gasesti FORMULARUL DE APLICARE pe care trebuie sa-l completezi si sa-l trimiti pana pe 3 decembrie 2009, ora 23:59.

It’s our time to give back! Get involved!

PS: Pentru orice intrebari referitoare la proiect iti stam la dispozitie la adresa contact@econosofia.org.

Reclame